5.1.2023

Vuosi 2022 oli vilkasta aikaa monivuotisten vihannesten parissa. Kirja on ollut myyntimenestys ainakin omasta mielestämme. Ensimmäinen painos on lähes loppu, reilussa puolessa vuodessa, ja uusi on tulossa myyntiin. Olemme myyneet kirjaa erilaisissa tapahtumissa ja vuoden lopussa vielä joulumyyjäisissäkin.

Kirja on saatavana lähes kaikista kirjakaupoista, tosin joistakin vain tilaamalla. Sen voi ostaa suoraan nettikaupastamme ja sitä on myynnissä Helsingissä ainakin Hyötykasviyhdistyksen puodissa ja Maatiaisen toimistolla. Myös Marjalta Karjalohjalta, Miinalta Helsingistä ja Hennalta Turusta voi kaydä hakemassa kirjan. Henna pitää myös luentoja aiheesta eli häntä voi kysellä luennoimaan vaikka laittamalla viestiä kirja at monivuotisetvihannekset piste fi.

5.5.2022

Tänään oli se juhlallinen päivä, kun kirjalähetys saapui painosta. Vihdoinkin pääsimme näkemään ensimmäisen kerran monen kuukauden aherruksemme tuloksen. Hyvältä näyttää!

Nyt onkin sitten vuorossa postitustalkoot, jotta kaikki 426 mesenaattiamme saavat kirjansa. Lisäksi kirjaa on ehditty tilata verkkokaupastakin.

Olemme myös menossa Hyötykasviyhdistyksen Annalan (Hämeentie 154, Helsinki) taimitorille 12.5.  klo 15-19 ja Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan taimipäivään Turussa 29.5. klo 10-15 eli näissä tapahtumissa on mahdollista hankkia itselleen kirja.

30.4.2022

Mesenaattikampanja Monivuotiset vihannekset -kirjan julkaisemiseksi on päättynyt. Kampanja innosti yli 400 ihmistä tukemaan projektia rahallisesti ja ylitti kaikki ennakko-odotukset moninkertaisesti! Tämä kertonee siitä, että tarvetta kirjan suomennokselle oli, ja monivuotiset vihannekset kiinnostavat ja inspiroivat uutta kasvukautta odottavia viherpeukaloita! Me kirjan kääntäjät olemme todella iloisia tästä kaikesta ja tiedämme nyt, että emme tehneet turhaa työtä, kun käänsimme suosikkipuutarhakirjamme. Toivotaan, että kirjan myötä monivuotiset vihannekset löytävät paikkansa runsaina puutarhoissa, lautasilla ja sydämissä!

Kirja on nyt mesenaattikampanjan päätyttyä ennakkotilattavissa verkkokaupastamme osoitteesta ISO-ORVOKKINIITTY (holvi.com). Kirja toimitetaan mesenaateille ja muillekin ennakkotilaajille painotuoreena toukokuussa ennen kuin sitä on saatavilla jälleenmyyjiltä. Siihen saakka keskustelu ja fiilistely monivuotisista vihanneksista voi jatkua Facebook-ryhmässämme: Monivuotiset vihannekset | Facebook. Ihmetellään ja iloitaan kasvun voimasta, opitaan virheistä ja inspiroidutaan toisten kokemuksista!

Terveisin kirjan kääntäjät Henna Jämsä, Miina Ant-Wuorinen ja Marja Nuora